parallax background

 

Full-service marketingbureau


Wij zijn een full-service marketingbureau. Dat is een mooie term maar wat houdt dat in de praktijk eigenlijk in?

Als full-service marketingbureau zijn wij in staat om jouw marketingwensen van het eerste prille idee tot de laatste punt te realiseren. Dat betekent dat we meedenken met je marketingdoelstellingen. We verbinden de bedrijfsstrategie met relevante marktontwikkelingen en met jouw sales- en communicatiedoelstellingen. Vervolgens vertalen we
dit alles naar een creatief én effectief concept.

We begeleiden het hele traject voor je, zonder je hierbij buitenspel te zetten, van de eerste hoofdletter tot de laatste punt. Op basis van jouw wensen bieden wij een complete oplossing.

Dit kan een concept zijn, een marketingcampagne maar ook verzorgen wij de gehele organisatie voor beurzen, congressen of vergelijkbare evenementen. Als wij het voor je kunnen bedenken, zorgen we ervoor dat we het kunnen visualiseren en realiseren. Benieuwd hoe we dat doen? Lees meer over onze aanvliegroute.

We werken samen met de beste specialisten op het gebied van web- en app-ontwikkeling. We kennen de weg naar de beste social media experts, tekstschrijvers en projectmanagers. Daarnaast werken we met experts op het gebied van drukwerk, promotionele items en aparte materialen.


Over Mirati

 

Wij werken niet voor onze opdrachtgevers, maar mét onze opdrachtgevers. Door het bundelen van onze krachten, kennis, kunde en kwaliteiten, kunnen we samen het optimale resultaat bereiken. De basis van iedere innovatieve en effectieve oplossing is goed luisteren. En dat is wat we doen. Door goed te luisteren naar jouw wensen, persoonlijk contact en het gebruik maken van de kennis en kwaliteit binnen jouw én onze organisatie, bereiken we prachtige resultaten!

We zijn met onze jarenlange ervaring inmiddels door de wol geverfd, maar we lopen zeker niet als makke schapen achter de kudde aan. Integendeel…. We doen alles graag nét even anders, juist om onderscheidend te zijn. Toch vinden wij dat een concept of campagne niet alleen origineel moet zijn maar ook effectief, want wat heb je aan een spetterende campagne die de plank compleet mis slaat?

Je vindt bij ons onder andere passie voor communicatie en marketing, professionaliteit, vakbekwaamheid, positiviteit, flexibiliteit en originaliteit. We werken iedere dag met veel enthousiasme en plezier aan jouw opdrachten en projecten.


Onze beloftes aan jou


Onze belangrijkste belofte aan jou is: afspraak = afspraak en daar mag je ons altijd aan houden! Wat beloven we je nog meer:

1. We luisteren naar je;
2. We zijn open en eerlijk in onze communicatie;
3. We zijn positief in ons denken en doen;
4. We denken in kansen en mogelijkheden;
5. We zijn nieuwsgierig, flexibel en betrouwbaar;
6. We hebben de moed en het lef om onderscheidend te zijn;
7. We nemen 100% verantwoordelijkheid voor wat we doen;
8. We staan altijd open voor feedback;
9. We zijn bereikbaar en benaderbaar;
10. We hebben hart voor de zaak!

Zijn we er (niet) in geslaagd om onze beloftes na te komen? Laat het ons weten!

Neem contact met ons op


 


Wil je meer van of over ons weten? Of wil je gewoon aan de slag?
Sluiten jouw en onze ambities goed op elkaar aan? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Je kunt ons ook altijd bellen op 0850 - 65 39 34 of 06 -144 039 20.

Contactformulier