Wij mogen werken voor een diversiteit aan opdrachtgevers van detailhandel tot gezondheidszorg en van kleine zelfstandigen tot internationale beursgenoteerde bedrijven.

Als we niet zo enthousiast zouden zijn over wat we doen, hebben we eigenlijk geen bestaansrecht! Opdrachten van klein tot groot, we maken geen onderscheid. We behandelen elke opdracht met evenveel zorg en aandacht omdat iedere opdracht even belangrijk is, voor onze opdrachtgever én voor ons.

We hadden er voor kunnen kiezen om hier een greep uit ons werk te laten zien. Bijvoorbeeld alle websites en webshops die we hebben gemaakt, de animaties of de vele concepten die we hebben ontwikkeld en uitgewerkt. De diverse nieuwe expertisecentra waar we aan de wieg hebben gestaan en waarbij we op strategisch niveau nauw betrokken zijn geweest en die we op uitvoerend niveau ‘in de markt’ hebben gezet met onder andere een eigen huisstijl en openingssymposia.

Waarom doen we dat dan niet? Die vraag is eenvoudig te beantwoorden. Omdat het de concepten en marketingactiviteiten geen recht doet om hier een korte beschrijving te geven en één of twee foto’s te laten zien.

Wat is de achterliggende gedachte bij de logo’s en huisstijlen die we hebben ontwikkeld? Waarom hebben we de brochures opgebouwd zoals we hebben gedaan? Wat zijn de doelstellingen geweest die ten grondslag hebben gelegen aan de concepten? Waarom hebben we juist voor deze marketingstrategie en voor die advertentiecampagne gekozen?

Wij zijn ontzettend trots op wat we bereiken samen met onze opdrachtgevers. En juist om dat voldoende tot zijn recht te laten komen, komen we graag persoonlijk ons portfolio aan je laten zien en toelichten. Zodat jij kunt bepalen of onze werkwijze bij die van jou past.

Wij zijn geworden wie en wat we zijn dankzij het vertrouwen van onze opdrachtgevers. Wij laten hen hier daarom heel graag aan het woord. Wij kunnen vertellen wat we doen maar het is minstens zo belangrijk dat onze opdrachtgevers je vertellen hoe we dat doen! Hieronder een impressie.


BMN Bouwmaterialen


Het bedrijf
BMN is marktleider op het gebied van bouwmaterialen en wordt daarmee bestempeld als regisseur van de bouw. BMN is onderdeel van Building Materials Euope en valt onder de beursgenoteerde multinational Blackstone Group.

Onze werkzaamheden
Opzetten van interne Health & Safety programma's, uitwerken van concepten en externe campagnes, schrijven en uitwerken van communicatieplannen, vestigingsondersteuning, huisstijlontwikkeling, (animatie)videoproducties, beeldmateriaal/fotoproducties, het strategisch ontwikkelen en uitwerken van het specialisme BouwBewust.

Samenwerking
2017 – 2020Hart voor onze zaak, harde werker, professioneel, integer, betrokken, sparringspartner, kennis van zaken en bovenal een enorm fijn mens. Dat is hoe ik Martine ken. Twee jaar werken wij nu samen en ik zou willen dat Martine tweelingzussen had. Voor BMN voert Martine diverse projecten uit. Van het opzetten van interne Health & Safety programma's tot externe campagnes, communicatieplannen, (animatie)videoproducties en het strategisch ontwikkelen van het specialisme BouwBewust. Kenmerkend voor Martine en de werkwijze van Mirati Marketing is dat ze luistert naar de wensen van de diverse opdrachtgevers binnen BMN en daar haar eigen expertise aan toevoegd. Onder andere op deze wijze is het opgeleverde werk van zeer hoge kwaliteit. De BMN-merkessentie is 'Elkaar sterker maken'. Martine draagt hier meer dan aan bij.


Damy Gertsen,
Teamleider Marketing en Communicatie,
BMN Bouwmaterialen, Nieuwegein

Atalmedial


Het bedrijf
Atalmedial is één van de grootste samenwerkingspartners in Nederland op het gebied van laboratoriumdiagnostiek.

Onze werkzaamheden
Ontwikkelen online strategie en structuur, bouw website, online ondersteuning.

Samenwerking
2018 – hedenDe samenwerking met Mirati Marketing heeft een heldere, fraaie, vernieuwde website voor onze organisatie opgeleverd. Omdat Atalmedial een breed pakket aan diensten aanbiedt aan verschillende zorgverleners en tevens haar cliënten op een duidelijke manier wil informeren, was de gestructureerde maar toch creatieve ondersteuning van Mirati onontbeerlijk. De wijze waarop Martine de kernwaarden van Mirati - doelgericht en doeltreffend - lading weet te geven is plezierig. Pragmatisch zonder afbreuk te doen aan het concept; luisterend naar de wensen van de klant maar op de juiste momenten prettig eigenwijs. Dit gelardeerd met oog voor detail en de nodige humor maakte het een heel prettige samenwerking.


Vera Arnoldus,
Secretaris raad van bestuur Atalmedial, Amsterdam
ZoomWorks


Het bedrijf
ZoomWorks is een Full Service Videomarketing Bureau dat zich toelegt op het ontwikkelen en produceren van animaties, videomarketing en videoproducties.

Onze werkzaamheden
Scriptontwikkeling, diverse videoproducties en 3D animatie.

Samenwerking
2018 – hedenGedreven, punctueel en vakmanschap zijn de eerste drie woorden die in ons opkomen denkende aan Mirati Marketing. Samen hebben we voor de Nederlandse marktleider op het gebied van bouwmaterialen mooie campagnes gerealiseerd. Mirati marketing bleek hierbij een ideale sparringpartner voor mooie concepten. En tot slot is Martine een zeer prettige persoonlijkheid waar je altijd van op aan kan.


Namens het hele ZoomWorks team,
Zoomworks, Schalkhaar (Deventer)

ALK Abelló BV


Het bedrijf
ALK is een op research gebaseerd farmaceutisch bedrijf en is wereldwijd actief op het gebied van preventie, diagnose en behandeling van allergieën. ALK is wereldwijd marktleider in allergie immunotherapie.

Onze werkzaamheden
Conceptontwikkeling, ontwikkeling strategische campagnes, uitrol marketingcampagnes, ontwikkelen salesmaterialen, ontwikkelen online structuur, bouw websites, online ondersteuning.

Samenwerking
2014 – hedenWij werken nu alweer geruime tijd met ontzettend veel succes en plezier samen met Mirati Marketing.
De enorme gedrevenheid, geleverde kwaliteit, creativiteit en flexibiliteit zijn kernwaarden die in de samenwerking met Mirati Marketing sterk naar voren komen. Daarnaast is er een grote mate van inleving in het probleem van de klant. Allemaal zaken die heel erg bij ons passen en redenen waarom wij de samenwerking met Mirati Marketing zo ontzettend constructief en vooral ook plezierig vinden!


Marbel Schreuder,
Country Manager ALK-Abelló B.V., Almere

Punte Juwelier


Het bedrijf
Punte Juwelier is sinds 1959 een gerenomeerd juwelier onder de Dom in het hart van Utrecht. Punte juwelier is als familiebedrijf in ruim 60 jaar uitgegroeid tot een waar begrip in de stad en ver daarbuiten.

Onze werkzaamheden
Ontwikkelen online strategie en structuur, bouw website/webshop, online ondersteuning.

Samenwerking
2013 – 2023We hebben de opdracht gegeven voor het maken van een professionele en representatieve website/webshop voor onze juwelierszaak.
Het resultaat is boven verwachting !! We zijn erg tevreden over de prettige en professionele samenwerking, daarom zijn we inmiddels samen begonnen met de uitbreiding van onze online collectie.


Ruud Reijers,
Eigenaar Juwelier Punte, Utrecht

Steven Snoep


Het bedrijf
Naast industriële en maritieme fotografie maakt Steven Snoep bedrijfsfotografie, portretfotografie, landschapsfotografie, reisfotografie, interieurfotografie en luchtfotografie. Voor zijn serie portretten ‘Europese Nieuwe’ won hij de Zilveren Camera, in de categorie ‘serie portretten’.

Onze werkzaamheden
Bedrijfsfotografie en portretfotografie.

Samenwerking
2019 – 2020Werken met Mirati Marketing en Martine heb ik als zeer prettig ervaren. Ze weet perfect te filteren tussen hoofdzaken en bijzaken. Als er, in mijn geval als fotograaf, iets moet worden voorbereid om tot een mooie shoot te komen, kan je op Martine rekenen. Martine ziet het belang van goede voorbereiding en verplaatst zich in alle partijen die hierbij betrokken zijn. Dit leidt tot een prettige samenwerking, waar iedereen goed op de hoogte is van wat er moet gebeuren. Improvisatie en flexibiliteit zijn geen vieze woorden voor Martine. Doelgericht, realistisch en met een fijne dosis humor, maakt werken met Martine elke keer weer een plezierig aangelegenheid. Communicatief is zij in elke situatie erg sterk en kan snel schakelen. Kortom een Powerhouse, die niet naast haar schoenen loopt!


Steven Snoep, Fotograaf,
Utrecht

Pack & Parcel


Het bedrijf
Pack & Parcel is een betrouwbare partner op het gebied van DTP en de productie van marketingmaterialen.

Onze werkzaamheden
Samenwerking binnen diverse concepten, ontwikkeling van marketingmaterialen en de productie hiervan.

Samenwerking
2006 – hedenOnze samenwerking dateert al vanaf 2006. Het is een eendrachtige samenwerking die creativiteit en inventiviteit koppelt aan onze hands-on mentaliteit, glashelder en eerlijk zakendoen en elkaar in zijn waarde laten. De oplossingsgerichtheid en vakkennis op het gebied van Marketing, PR en Publiciteit ondersteunen Pack & Parcel die op haar beurt praktische ondersteuning geeft die de concepten en marketingactiviteiten nodig hebben.
Kortom een voorbeeld voor wat SAMEN WERKEN vermag.


Patty van der Meulen,
DGA Pack & Parcel, Nieuwegein

Fysiotherapie Kersenboogerd


Het bedrijf
Fysiotherapie Kersenboogerd is een fysiotherapiepraktijk in Noord-Holland die zich zowel online als offline presenteert.

Onze werkzaamheden
Ontwikkelen online strategie en structuur, bouw website, online ondersteuning.

Samenwerking
2013 – 2021Martine heb ik leren kennen als betrouwbare, vakkundige en betrokken partner. Ze is in staat om de sfeer en missie van onze organisatie te vertalen naar een fantastisch ogende en uitstekend functionerende website. Martine onderscheidt zich door haar oprechte betrokkenheid met onze organisatie en liefde voor haar vak.


Patrick Koekenbier,
Fysiotherapeut - Manueeltherapeut,
Fysiotherapie Kersenboogerd, Hoorn