We hebben ons bedrijf een Italiaanse naam gegeven. Mirati betekent namelijk ‘doelgericht’ of 'doeltreffend' in het Italiaans. We hebben ervoor gekozen om twee grote liefdes samen te brengen. Onze liefde en passie voor het vak is net zo groot als onze liefde en passie voor Italië.

Wat ons aanspreekt in Italië? De diversiteit in mensen, natuur, cultuur en het temperament. De taal, het eten en drinken, de kleuren en geuren en de diversiteit op vele andere vlakken. Italië voelt als thuiskomen en inspireert ons iedere keer op bijzondere wijze.

Dit zijn redenen om ons bedrijf Mirati Marketing te noemen, want dat is wat we doen. Doelgerichte en doeltreffende marketingconcepten- en campagnes ontwikkelen en realiseren die de diversiteit aan opdrachten en opdrachtgevers weerspiegelen.


 

Waarom kiezen voor Mirati?


Wij kennen niet de rust van ‘goed genoeg’.
Wij hebben de ambitie en gedrevenheid om onszelf continu te overtreffen, en dat levert steeds weer vernieuwende creaties op.

Je vindt bij ons onder andere passie voor communicatie en marketing, professionaliteit, vakbekwaamheid, positiviteit, flexibiliteit en originaliteit. We werken iedere dag met veel enthousiasme en plezier aan jouw opdrachten en projecten.

Wie we zijn en waar we voor staan als bedrijf moet in grote lijnen aansluiten bij jouw bedrijfscultuur. Dit betekent zeker niet dat we over alles hetzelfde hoeven te denken. Dit betekent dat onze werkwijze jou moet aanspreken en (min of meer) bij je moet passen. Op ons bureauprofiel kun je lezen wat wij belangrijk vinden in een samenwerking en welke beloftes we je doen binnen een samenwerking. De belangrijkste belofte kunnen we niet genoeg benadrukken en dat is: afspraak = afspraak en daar mag je ons ook altijd aan houden.

We werken hard, kunnen niet alles maar wel veel! We vertalen jouw ambities en doelstellingen in doordachte concepten, sterke marketingcampagnes en scherpe communicatie. Op de pagina wat we doen hebben we de producten en diensten die we je, online en offline, te bieden hebben op een rij gezet. Zit er iets tussen waar we je mee zouden kunnen ondersteunen, wij staan voor je klaar!

Wij werken niet voor onze opdrachtgevers, maar mét onze opdrachtgevers. Door het bundelen van onze krachten, kennis, kunde en kwaliteiten, kunnen we samen het optimale resultaat bereiken. Dat is een belangrijk aspect binnen een samenwerking met Mirati Marketing. Op de pagina hoe pakken we het aan kun je onze werkwijze nalezen. Een werkwijze die zich inmiddels bewezen heeft. Wil je die ook eens proberen? Neem dan even contact op.

Als we niet zo enthousiast zouden zijn over wat we doen, hebben we eigenlijk geen bestaansrecht! Wij zijn geworden wie en wat we zijn dankzij het vertrouwen van onze opdrachtgevers. Wij laten hen daarom op onze website heel graag aan het woord. Wij kunnen vertellen wat we doen maar het is minstens zo belangrijk dat onze opdrachtgevers je vertellen hoe we dat doen en wat hun ervaringen zijn. Hiervoor kun je een kijkje nemen op de pagina voor wie we mogen werken.

Neem contact met ons op


 


Spreken de woorden: dwarsdenken, onderscheidend, creatief, innovatief én effectief je aan?
Laten we dan de stap wagen en onze samenwerking starten. Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Je kunt ons ook altijd bellen op 0850 - 65 39 34 of 06 -144 039 20.

Contactformulier